Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.ptolomeo.unam.mx:8080/xmlui/handle/132.248.52.100/12473
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPérez González, Eduardo-
dc.date.accessioned2017-04-06T21:14:07Z-
dc.date.available2017-04-06T21:14:07Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://132.248.52.100:8080/xmlui/handle/132.248.52.100/12473-
dc.description.abstractDeshidratado de alimentos, teoria de Polanyies_ES
dc.language.isoeses_ES
dc.subjectDeshidratado de alimentos, teoria de Polanyies_ES
dc.titleEstudio de la cinética de secado de alimentos hortofrutículas mediante la Teoría de Polanyi para un deshidratador de bandejases_ES
dc.typeTesises_ES
dc.director.trabajoescritoMartínez Espinosa, Eliseo-
dc.carrera.ingenieriaMaestría en Energíaes_ES
Appears in Collections:Tesis Maestría 2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tesis.pdf.pdf3.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.